2014 | Kunst kleurt je leven

Dit jaar weer een nieuwe editie van ‘Kunst Kleurt je Leven’. Ieder jaar vindt op de 1e zondag in juni in het mooie Maasdorp Geulle, gelegen tussen Elsloo en Bunde, de inmiddels bij velen bekende kunstroute plaats. Er is dit jaar een nog uitgebreidere keuze aan bezoekadressen en daarmee ook nieuwe kunstenaars die hun werk zullen tonen. Het aanbod is daarmee nog meer divers dan voorgaande jaren. Net als in 2013 is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje rustig in het zonnetje mooie kunstwerken te bezichtigen en met de kunstenaars een leuk gesprek te voeren. Namens Erik Pluis en alle aanwezige kunstenaars heten wij u van harte welkom!

Kunstenaars/Kunstuitingen

Ook in 2014 kunt u getuige zijn van een verrassende presentatie van een keur aan kunstenaars, die hun werken met veel plezier aan u zullen tonen.   Zie voor deelnemers en hun werken elders op deze website.
Kunst kleurt je leven wordt georganiseerd door de kunstenaars in samenwerking met Huub Dirks(website) en Lea Jaspar(organisatie en communicatie) en Marlies Slaghekke-Kurvers(secretariaat).

Voor meer informatie gaat u naar de website van ‘Kunst Kleurt je Leven’.