2015 | Kunst in Valkenburg

Ook dit jaar heet ik iedereen van harte welkom kunst te bewonderen in Valkenburg! Dit jaar uiteraard met gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland die hun beste werken tentoonstellen.

KIV Inside

Van 14 tot en met  29 maart kunt u mijn werk bekijken bij KIV Inside, de binnen tentoonstelling van Kunst in Valkenburg.

Traditioneel vindt KIV inside plaats vanaf zaterdag 14 maart t/m zondag 29 maart dagelijks van 10 tot 17 uur in de prachtige ruimtes van de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamers van de St.-Gerlachuskerk. KiV inside en outside is bij kunstminnenden inmiddels een begrip geworden en ook in 2015 hopen we weer duizenden bezoekers te ontvangen. Zij komen om exclusieve en hoogwaardige beelden en schilderijen te bewonderen van diverse kunstenaars.

KIV Outside

Verschil met verleden jaren is de toevoeging van een buiten expositie. Een uitbreiding van de samenwerking met Camille Oostwegel Château Hotels & -Restaurants heeft geresulteert in het organiseren van een beeldententoonstelling in de tuinen en park van Château St. Gerlach.

KiV outside is in tegenstelling tot KiV inside gratis te bezichtigen. Dus kom eens kijken, geniet van een drankje en/of hapje en van een variatie aan kunst.