2016 | Kunst in Valkenburg

Het is weer tijd voor KIV. De mooiste kunstwerken en inspirerende kunstenaars komen samen in Valkenburg. Geniet jij ook altijd van diverse kunst of heb je een specifieke voorkeur voor kunst? Bij de kunstbeurs in Valkenburg bekijk je gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland die hun beste werken tentoonstellen.

KIV Inside

Vanaf 12 maart bekijk je ook dit jaar mijn werk in de hallen van KIV Inside, de binnen tentoonstelling van Kunst in Valkenburg 2016.

Ook dit jaar vindt ‘KIV inside’ traditioneel plaats in de schitterende ruimtes van de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamers van de St.-Gerlachuskerk. KiV inside en outside is bij kunstminnenden inmiddels een begrip geworden en ook in 2016 hopen we weer duizenden bezoekers te ontvangen. Zij komen om exclusieve en hoogwaardige beelden en schilderijen te bewonderen van diverse kunstenaars.

KIV Outside

Verschil met verleden jaren is de toevoeging van een buiten expositie. Een uitbreiding van de samenwerking met Camille Oostwegel Château Hotels & -Restaurants heeft geresulteert in het organiseren van een beeldententoonstelling in de tuinen en park van Château St. Gerlach.

KiV outside is in tegenstelling tot KiV inside gratis te bezichtigen. Dus kom eens kijken, geniet van een drankje en/of hapje en van een variatie aan kunst.